Gå til innhold

Om bloggen

Innovasjonsbloggen er Innovasjon Norges kommende blogg om nærings- og innovasjonspolitikk.

Tanken er å etablere en diskusjonsarena for drøfting av norsk og internasjonal innovasjon og verdiskaping. Bloggen vil blant annet presentere innovasjonspolitisk analyse og eksempler på norsk innovasjon, skrevet av Innovasjon Norges ansatte.

Vi tar også sikte på å invitere interessenter, eksperter og forskere til å bidra med blogg-poster om utfordringer og muligheter, og vil gi alle anledning til å kommentere.

For mer informasjon og forslag til innhold, kontakt per.koch@innovasjonnorge.no.

Ansvarlig redaktør: Silje Aspholm Hole

Redaksjonssekretærer: Per M. Koch og Frauke Muth

 

4 kommentarer leave one →
 1. 27. mai 2014 06:15

  Tips: Innovasjonskalender, konferanser, møter, events – oppdatert daglig: http://goo.gl/1DP3KL

 2. 15. april 2015 17:00

  du er en erobrende midler til å skape din egen bedrift eller du ønsker å sette opp u lønner mer sourcie aktivitet du gi oss penger til å gi deg kreditere din vilje har en nullsats aillor 2% deretter kontakt på vår mail: meyerrosette61@gmail.com

 3. 15. april 2015 17:17

  dere som trenger finansiering for å skape din egen virksomhet eller du må lade din drøm mer omsorg vi vil gi deg et lån octoyons din vilje har en hastighet på 2% kontakt oss på mail: meyerrosette61@gmail.com

 4. Astri P permalink
  1. september 2015 08:06

  Skulle lese «første fase i omstillingsarbeidset….gjennomført» på innovasjonsbloggen, men blei frustrert over at henvisningslenker bare førte meg til en pålogging på Outlook web-app, som ikke jeg kom inn på. Det kan ikke være meninga at ikke f.eks. lenka til «nytt topplederteam» skal være åpen? Hvis denne bloggen skal være for hvem-som-helst, bør hyperkoblingene fungere!!
  På slutten står det et «PS: Jeg har fjernet intern spesifikk informasjon og tilpasset tekst slik at den blir forståelig eksternt» Kanskje dere må jobbe litt mer med kvalitetssikring av bloggen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: